Ajánlataink a termékre

 

vidaXL egyfiókos tömör mangófa éjjeliszekrény (241090)

58 898 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
butorpro.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 58 898 Ft

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Éjjeliszekrény

TEMPO KONDELA BOLTON Éjjeliszekrény 35 500 Ft-tól TEMPO KONDELA BOLTON TEMPO KONDELA ROYAL SN Éjjeliszekrény 31 500 Ft-tól TEMPO KONDELA ROYAL SN TEMPO KONDELA LYNATET TYP 95 Éjjeliszekrény 48 900 Ft-tól TEMPO KONDELA LYNATET TYP 95 TEMPO KONDELA MONTANA SN Éjjeliszekrény 34 900 Ft-tól TEMPO KONDELA MONTANA SN
Termékleírás
Fiókok száma 1

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

  • Súly: 7,2 kg
  • Mérete: 30 x 30 x 58 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Anyaga: tömör mangófa
  • Fiókkal


Ez a kiváló minőségű kisasztal bármilyen helyiség sarkában vagy egy ülőgarnitúra mellett is elhelyezhető. Az asztal egy kihúzható fiókkal rendelkezik, melyben kisebb tárgyakat, például kulcsokat, füzeteket, tollakat és hasonló holmikat tárolhat. Az alsó rész elegendő helyet biztosít akár dísztárgyak, fényképkeretek vagy cserepes növények számára is. Az asztal tömör mangófából készült, így garantáltan hosszú éveken át szolgálja tulajdonosát.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.