Ajánlataink a termékre

 

Vidaxl kétfiókos tömör újrahasznosított fa éjjeliszekrény 241643

Ország Boltja 2023 Minőségi díj III. helyezett
72 540 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
mall.hu
 

vidaXL kétfiókos tömör újrahasznosított fa éjjeliszekrény (241643)

72 540 Ft
Ingyenes kiszállítás
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
pepita.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 72 540 Ft

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Éjjeliszekrény

TEMPO KONDELA DUNAJ TYP9 Éjjeliszekrény 46 900 Ft-tól TEMPO KONDELA DUNAJ TYP9 TEMPO KONDELA KORA dbN Éjjeliszekrény 43 400 Ft-tól TEMPO KONDELA KORA dbN TEMPO KONDELA TEDY TYP T16 Éjjeliszekrény 43 900 Ft-tól TEMPO KONDELA TEDY TYP T16 vidaXL 323507 Éjjeliszekrény 39 910 Ft-tól vidaXL 323507
Termékleírás
Fiókok száma 2
Szín Barna

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

  • Anyaga: tömör újrahasznosított fa
  • Teljes mérete: 43 x 35 x 51 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Többszínű fa, vas fogantyúkkal
  • Teljes egészében kézzel készített
  • Csiszolt, részlegesen festett, viaszolt


Ez az antik, fából készült, 2-fiókos éjjeliszekrény elegendő tárolóhelyet biztosít, és segít rendben tartani holmijait. Masszív tetején akár íróasztali lámpát, kozmetikumokat vagy dekorációt is elhelyezhet. Ez az éjjeliszekrény újrahasznosított fából készült, aminek köszönhetően minden darab egyedi, és kissé különbözik egymástól. Az újrahasznosított fából készült bútorok magukon viselik több fafajta jellemvonásait is, mint például a tíkfa, mangófa, akácfa, keményfa stb. Az újrahasznosított fa tömör, stabil, tartós és gyönyörű. A régi használat nyomai magukkal hozzák a történetüket, visszainvitálva ezzel a régi generációt is. Ezzel a bútorral képviselheti az erőforrás megőrzését, a környezetvédelmet, és a fenntartható fejlődést. Teljes egészében kézzel készült, mely tovább fokozza látványos antik megjelenését, és egzotikus hangulatot kölcsönöz a szekrénynek. Minden munkamozzanat – az összeillesztés, a csiszolás, a festés és a viaszolás is – a lehető legnagyobb körültekintéssel lett elvégezve. Ez az antik éjjeliszekrény garantáltan tökéletes kiegészítője lesz otthonának! Fontos megjegyzés: A színek darabról darabra változnak, így minden egyes szekrényünk egyedi. A szállítás véletlenszerű.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.